Domosa

Vakantiewoning Domosa

Aan tafel

Domo: huis. Mosa: maas. De naam zegt het allemaal. Of toch bijna. Want dit idyllische verblijf aan het water heeft nog veel meer te bieden. Zoals een open leefkeuken met alle moderne voorzieningen. De potige eettafel biedt een plekje voor élke gast. Net als de gezellige zithoek en het sfeervolle terras. Hier worden familie- en vriendschapsbanden gesmeed en aangehaald. 

De drie slaap- en twee badkamers zijn oases van ruimte, comfort en stilte. Even weg van de wereld. Eén met de natuur. Buiten en dankzij de grote ramen ook binnen. In Domosa kom je volledig tot rust. Al meteen bij aankomst, dankzij meerdere parkeerplaatsen en de ruime fietsenberging. Geen (parkeer)stress, alleen maar goesting. Om je vakantie te beginnen. Samen met de mensen die je graag ziet.

Extra faciliteiten:

Adresgegevens

Domosa BV
Maasdijk 14
3620 Lanaken
BE 0747 497 935

Telefoon  0474 77 01 47
E-mail: [email protected]

Met de steun van

Deze website en onze nieuwe communicatiestrategie werden ontwikkeld dankzij de steun van de provincie Limburg, subsidiereglement voor bedrijfsgerichte acties ter versterking van de exploitatie van kleinschalige logies en fietscafés in Limburg.

Boek direct