Beleef

Vakantiewoning Domosa

‘SMEER’ JE KUITEN AL MAAR IN

Omgeven door water en geworteld in Romeins verleden. Grensdorp Smeermaas is het perfecte startpunt voor een gevarieerde vakantie in Belgisch en Nederlands Limburg. Het indrukwekkende natuurgebied Hochter Bampd in RivierPark Maasvallei ligt aan je voeten. Iets verderop wenkt het Nationaal Park Hoge Kempen met een onmetelijk aanbod aan activiteiten. Makkelijk bereikbaar via een van de thematische toegangspoorten.

Kajak, stalen ros of wandelschoenen?

De afvaart van de Maas, het Limburgse fietsroutenetwerk en tal van wandellussen starten voor de deur en voeren je naar verrassende bestemmingen. Glooiende vergezichten, weidse waterplassen en een pad voor blote voeten. Het kan hier allemaal. Toch liever wat meer om het lijf? Ga dan lekker kuieren in Maasmechelen Village of combineer je shoppingmiddag met een hartelijke brok stadscultuur en -historie in Maastricht, Valkenburg, Bilzen, Hasselt of Genk.

Niks moet en alles mag. Behalve wilde feestjes dan …

Adresgegevens

Domosa BV
Maasdijk 14
3620 Lanaken
BE 0747 497 935

Telefoon  0474 77 01 47
E-mail: [email protected]

Met de steun van

Deze website en onze nieuwe communicatiestrategie werden ontwikkeld dankzij de steun van de provincie Limburg, subsidiereglement voor bedrijfsgerichte acties ter versterking van de exploitatie van kleinschalige logies en fietscafés in Limburg.

Boek direct